Uutuus
Tulossa myymälään

SEA-DOO GTX LTD 300 IDF WHITE PEARL (TECH PACKAGE) 2024 - Early Wave Tarjous!

SEAGTXLTD300IDFWHI2024 | Ei varastossa
 

Koe ylellisyyden ja suorituskyvyn huippuvesikulkuneuvona SEA-DOO GTX LTD 300 IDF 2024. Se on ehdoton valinta niille, jotka vaativat parasta henkilökohtaiselta vesikulkuneuvoltaan.

Sea-doon lippulaivamalli upeassa white pearl väriytyksellä - varaa omasi ajoissa ainoastaan kaksi kappaletta tulossa meille tulevalle kaudelle!

Sea-Doo Early Wave ennakkotilausetu - Saat 800 € arvosta lisävarusteetua tai yhden vuoden lisätakuun (yhteensä 3 vuotta) kaupan päälle. Tarjous on voimassa 30.4.2024 asti.


  28490.00 €    

Rahoituslaskuri

Luottolaskurilla lasket juuri Sinulle sopivan kuukausierän.  

 

Laskelma on suuntaa-antava arvio kuukausieristä.

SEA-DOO GTX LTD 300 IDF WHITE PEARL 2024 - Ylellisyyttä ja Suorituskykyä Huipussaan

SEA-DOO GTX LTD 300 IDF 2024 edustaa huipputyyliltään ja suorituskyvyltään ylivoimaa henkilökohtaisten vesikulkuneuvojen maailmassa. GTX Limitedissä on valtava uimalava ja ruhtinaallisesti käyttökelpoista tilaa kannella. Todellista viiden tähden luksustunnelmaa muutenkin uskomattomassa vesijetissä. Vakiona Bluetooth-näyttö, 100 watin mahtava äänentoisto, USB-liitäntä, peitto ja paljon muuta. Enää mikään ei estä sinua seikkailemasta.

Tämä malli on suunniteltu:

  • Vaativille harrastajille: Ihanteellinen niille, jotka vaativat veden päällä ylellisyyttä, mukavuutta ja suorituskykyä.
  • Pitkän matkan seikkailijoille: Täydellinen niille, jotka nauttivat pitkistä matkoista ja uusien horisonttien tutkimisesta.
  • Ylellisyyttä etsiville: Räätälöity yksilöille, jotka haluavat parasta mahdollista henkilökohtaista vesikulkuneuvoelämystä.

Mitä GTX ja IDF tarkoittavat?

GTX: GTX edustaa SEA-DOOn mallistossa ylellisyyden ja suorituskyvyn huippua. Se tarkoittaa huippuluokan ominaisuuksia, huippuluokan mukavuutta ja erinomaista suorituskykyä.

IDF: IDF tarkoittaa Intelligent Debris Free -pumppujärjestelmää, huippuluokan tekniikkaa, joka pitää vesikulkuneuvosi pumppujärjestelmän puhtaana roskista parantaen luotettavuutta ja suorituskykyä.

Pääominaisuudet:

  • Vertaansa vailla olevaa ylellisyyttä: Nauti erinomaisesta mukavuudesta pehmeiden istuinten, ergonomisten hallintalaitteiden ja hienostuneiden yksityiskohtien avulla.
  • Tehokas moottori: Koe jännittävä kiihtyvyys ja huippunopeudet tehokkaan 300 hv moottorin ansiosta.
  • Älykäs roskattoman pumpun järjestelmä: IDF-järjestelmä takaa optimaalisen pumppujärjestelmän suorituskyvyn myös haastavissa olosuhteissa.
  • Tilava säilytystila: GTX LTD 300 tarjoaa runsaasti tilaa kaikelle varusteillesi ja tarvikkeillesi.
  • Ergonominen muotoilu: Vesikulkuneuvo on suunniteltu pitkiä matkoja varten ja huomioi kuljettajan väsymyksen minimoimisen.

Koe ylellisyyden ja suorituskyvyn huippuvesikulkuneuvona SEA-DOO GTX LTD 300 IDF 2024. Se on ehdoton valinta niille, jotka vaativat parasta henkilökohtaiselta vesikulkuneuvoltaan.

Tilaa omasi tänään ja nosta vesiseikkailusi uusiin ulottuvuuksiin. Tilaa meiltä ja saat vesiskootterisi räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi.

Valitse SEA-DOO, valitse huippuluokka.


hinta 

Hinta 28 490 € (arvonlisäveron osuuden 5 514,19 €)

490 € toimituskulut lisätään hintaan