Tietosuojaseloste

 
Tietosuojaseloste korvaa aikaisemman rekisteriselosteen. Tämä tietosuojaseloste on päivitetty 04.08.2021.

 
Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja voimme kerätä sinusta käyttäessäsi RE Motorsin sivustoa ja verkkokauppaa. Kerromme myös mihin käyttötarkoituksiin voimme kyseisiä tietoja mahdollisesti käyttää.

Käyttämällä verkkokauppaamme hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa. Verkkosivuston ja liitännäisten palvelujen jatkuva käyttö uuden version julkaisun jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi. 

Yritys valvoo antamiasi tietoja ja on vastuussa henkilötiedoista tietosuojalain mukaisesti. Tietosuojakäytäntömme perustana on kunnioitus palveluidemme käyttäjien yksityisyyttä kohtaan. Käsittelemme henkilötietoja aina hyvän käsittelytavan ja voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

 

1. Rekisterin pitäjä ja rekisteriasioista vastaavan yhteystiedot

RE Motors Oy Ab, Bennäsvägen 141, 68600 Jakobstad

Y-tunnus: 2096100-1

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää sähköpostilla: info@remotors.fi

 

2. Rekisterin nimi

RE Motors Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

 
3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus - Mihin tietojani kerätään? 

Keräämme henkilötietoja, jotka lähetät meille, kun esimerkiksi rekisteröidyt verkkokauppamme asiakkaaksi, tilaat tuotteita, tilaat uutiskirjeen tai otat yhteyttä asiakaspalveluumme. RE Motors:n verkkokauppa käyttää asiakasrekisterin tietoja verkkokaupan tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen sekä asiakkuuden hoitamiseen liittyvään tiedottamiseen. Tietoja käytetään lisäksi verkkokaupan kehittämiseen sekä markkinointitarkoituksiin.

Henkilötietoja käytetään:

 • Asiakkuuden ylläpitämiseen
 • Tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
 • kauppa.remotorsin toiminnan ja palveluiden kehittämiseen
 • Asiakaskokemuksen parantamiseen
 • Analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin
 • Henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen
 • Väärinkäytösten estämiseen
 • Paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen


4. Rekisterin tietosisältö - Mitä tietoja minusta kerätään? 

Keräämme seuraavia henkilötietoja: 

 • Käyttäjän itsensä antamat tai henkilön tunnistavat tiedot
 • Yhteystiedot, kuten Nimi, Osoite, Sähköpostiosoite, Puhelinnumerot
 • Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot
 • Palvelun käytön ja analytiikan perusteella johdetut 
 • Ostohistoria mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
 • Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite
 • Henkilötietojasi käsitellään aina ensisijaisesti RE Motorsin:n sisällä. Käytämme palveluidemme tuottamiseen yhteistyökumppaneita, jolloin myös kumppanimme käsittelevät henkilötietoja. Käsittelijöinämme toimii esimerkiksi: maksupalveluiden tarjoajia (Paytrail), ohjelmisto- ja järjestelmäpalveluntarjoajia ja posti palvelut (esim. Posti smartship palvelu/Matkahuolto). Tunniste-, yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi remotors.fi Internetin kautta. 

 

5. Säännönmukaiset tietolähteet - Mistä tiedot kerätään? 

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta tilauksen yhteydessä, sähköpostitse, sopimuksista, kirjautumistiedoista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.  

Käytämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita, jotta voisimme analysoida ja ymmärtää palveluidemme käyttöä (esim. Google analytics) sekä tarjota laadukkaita suosituksia.

 

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Luovutamme joitakin tietoja kolmansille osapuolille, jos ne ovat välttämättömiä esimerkiksi tilauksen toimittamisen tai maksamisen kannalta.

Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:

 • Analytiikka- ja tilastointikumppaneille (Google Analytics)
 • Kuljetusliikkeelle, jos valittu toimitustapa on kuljetus noutopisteeseen, lähimpään postiin tai perille asti (Posti, Matkahuolto)
 • Maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa (Paytrail)
 • Luotonmyöntäjälle, asiakkaan valitessa maksutavaksi luottoyhtiön laskun tai osamaksun
 • Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimukset kaikkien kolmansien osapuolien kanssa, joilla on mahdollisuus hyödyntää evästeitä tai henkilökohtaisia tietoja meidän kauttamme.

 

7. Rekisteröidyn oikeudet  - Mitä oikeuksia minulla on? 

Tietosuojalainsäädäntö takaa sinulle tiettyjä oikeuksia, joilla voit varmistaa perusoikeuksiin kuuluvan yksityisyyden suojan toteutumisen. Mikäli haluat käyttää oikeuttasi, ota yhteyttä kohdassa 1. ilmoitettuun yhteyshenkilöön.

Sinulla on oikeus:

 • Oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot - Voit myös pyytää meiltä kopiot henkilötiedoista, joita olemme keränneet. Lähetä tällöin meille postitse allekirjoitettu kirjallinen pyyntö henkilötiedoista.
 • Oikeus suostumuksen peruuttamiseen 
 • Oikeus tietojen oikaisuun 
 • Oikeus tietojensa poistamiseen - Voit pyytää meitä poistamaan sinua koskevat henkilötiedot, ellei niiden säilytys ole välttämätöntä esimerkiksi kirjanpitolain mukaan.
 • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
 • Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä
 • Oikeus saattaa asia valvontaviranomaisen käsiteltäväksi
   

8. Oikeuksien käyttäminen

Voit käyttää edellä esitettyjä oikeuksiasi ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään kohdassa 1 ilmoitetuilla yhteystiedoilla. Voimme pyytää sinulta lisätietoja, jotka ovat tarpeen henkilöllisyytesi tarkistamiseksi. Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet, mikäli meillä ei ole oikeutettua lakisääteistä syytä olla toteuttamatta pyyntöäsi.

Mikäli koet henkilötietojesi käsittelyn olevan ristiriidassa voimassa olevan lainsäädännön kanssa, voit tehdä siitä valituksen tietosuojaviranomaiselle. Suomessa valvontaviranomainen on Tietosuojavaltuutetun toimisto, jonka yhteystiedot ja ohjeet löytyvät osoitteesta www.tietosuoja.fi.

 

9. Rekisterin suojaus ja tietojen säilytys 

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. 

Henkilötietojen käsittelyn suojaus

Rekisteriin pääsevät vain ne, joilla on siihen työnsä puolesta oikeus. Ainoastaan määrätyillä RE Motorsin henkilökunnalla on oikeus käyttää asiakasjärjestelmän tietoja. Järjestelmän käyttäjillä on henkilökohtaiset tunnukset ja salasanat. Henkilökunta voi käyttää asiakasjärjestelmän tietoja vain tehtävän vaatimalla tavalla. Rekisteriä käyttäviä henkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Työntekijöiden lisäksi myös verkkopalvelun ylläpitäjillä on pääsy henkilörekisteriin. Verkkopalvelun ylläpitäjien kanssa on tehty tietojenkäsittelysopimus, jossa on määritelty, miten he voivat käsitellä tietoja.  

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötiedot säilytetään asiakasrekisterissä asiakassuhteen päättymiseen asti tai niin kauan kuin lainsäädäntö sitä edellyttää.

Ostotietojen säilytysaika

Tositemateriaali säilytetään voimassa olevan kirjanpitolain mukaisesti tilikauden päättymisen jälkeen alkavan seuraavan kalenterivuoden alusta lukien kuusi vuotta.

Sivuston tekninen tietoturva

Meidän verkkosivustomme on rakennettu tietoturvalliseksi. Käytämme suojattua SSL-yhteyttä, palomuureja ja sivustoon kirjautuminen on salasanojen ja käyttäjätunnusten takana. Sivustolle suoritetaan säännölliset päivitykset, mikä vahvistaa sivuston tietoturvaa. 

 

10. Lisätiedot

Ajantasainen tietosuojaselosteemme on aina nähtävillä palveluissamme ja voit esimerkiksi tarkistaa omat tietosi kirjautumalla tunnuksillasi käyttämääsi palveluun. Asiakas voi myös koska tahansa lopettaa asiakastilinsä ja pyytää kauppa.remotors.fi poistamaan omat tietonsa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (info@remotors.fi).

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää henkilötietojen käsittelystä, voit ottaa yhteyttä meihin kohdassa 1 ilmoitetuilla yhteystiedoilla.