Cardo Freecom 4X - Single Kypäräpuhelin (294-1092)

294-1092 | Varastossa
 
 
Toimitusaika: 2-3 työpäivää

  282.38 € 225.00 € alv. 0%  

Cardo Freecom 4X Single – Innovatiivinen Kypäräpuhelin Pienryhmille ja Yksittäisille Käyttäjille

Cardo Freecom 4X Single on huipputeknologialla varustettu kypäräpuhelin, joka on suunniteltu erityisesti pienryhmille mutta toimii erinomaisesti myös yksittäisille ajajille tai pariskunnille. Tämä kypäräpuhelin tarjoaa täydellisen yhdistelmän edistyksellisiä ominaisuuksia, erinomaista äänenlaatua ja käyttäjäystävällisyyttä kohtuulliseen hintaan.

Avainominaisuudet:

  • Täysin Vedenkestävä: Freecom 4X on rakennettu kestämään vaihtelevaa säätä ja vesiroiskeita, joten voit luottaa sen toimivan kaikissa sääolosuhteissa.
  • Live Intercom-teknologia: Yhdistä jopa neljä kypäräpuhelinta ja nauti keskeytymättömästä keskustelusta jopa 1 200 metrin etäisyydellä. Jos yhteys katkeaa, laite yhdistää automaattisesti, kun palaat kantomatkalle.
  • Sound by JBL: Varustettu tehokkailla 40 mm JBL-kaiuttimilla ja JBL 
    optimoiduilla ääniprofiileilla, jotka tarjoavat kirkasta ja rikasta ääntä.
  • Bluetooth 5.2: Uusin Bluetooth-tekniikka takaa vakaan ja nopean yhteyden puhelimeen ja GPS:ään. Freecom 4X tukee kahta erillistä kanavaa.
  • Over-the-Air Ohjelmistopäivitykset: Säilytä laitteesi ajankohtaisena ja varmista sen parhaat toiminnot automaattisten ohjelmistopäivitysten avulla.
    Sisäänrakennettu FM-radio: Kuuntele radioita kuudella esiasetetulla kanavalla.
  • Automaattinen Äänenvoimakkuuden Säätö: Ääni säätyy automaattisesti ympäristön melutason mukaan, jolloin saat parhaan kuuntelukokemuksen joka tilanteessa.
  • Pitkä Akunkesto ja Nopea Lataus: Puheaikaa jopa 13 tuntia ja 2 tunnin latausaika. Pikalataus antaa 20 minuutin latauksella 2 tuntia puheaikaa, ja valmiustilassa akku kestää jopa 10 päivää.
  • Kompakti ja Kevyt: Pääyksikön mitat ovat 48 mm x 78 mm x 20 mm ja paino vain 37 grammaa, mikä tekee siitä mukavan ja huomaamattoman käyttää.

Cardo Freecom 4X Single on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat huipputeknologian tarjoamia etuja ja luotettavaa yhteyttä. Olipa kyseessä ryhmäajelu tai yksittäinen kokemus, Freecom 4X tarjoaa erinomaisen yhdistelmän äänenlaatua, käytettävyyttä ja kestävyttä.

Hanki oma Cardo Freecom 4X Single tänään ja vie ajokokemuksesi uudelle tasolle!