CAN-AM TRAXTER PRO XU T HD10 TUNDRA GREEN 2024

CANTRAXPROXUTHD10GR2024 | Ei varastossa
 

Can-Am Traxter Pro XU T HD10 Tundra Green 2024 on täydellinen työkumppani niille, jotka vaativat suorituskykyä ja luotettavuutta.


  25890.00 €    

Rahoituslaskuri

Luottolaskurilla lasket juuri Sinulle sopivan kuukausierän.  

 

Laskelma on suuntaa-antava arvio kuukausieristä.

CAN-AM TRAXTER PRO XU T HD10 TUNDRA GREEN 2024: TÄYDELLINEN TYÖN SANKARI

Can-Am Traxter Pro XU T HD10 Tundra Green 2024 on työn sankari, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja monipuolisuutta kaikissa olosuhteissa. Tämä ajoneuvo ei ainoastaan helpota raskaimpiakaan töitä, vaan se tekee ne myös nautinnollisiksi. Olipa kyse sitten maanviljelystä, metsästyksestä tai kalastusretkistä, Traxter on luotettava kumppani.

OMINAISUUDET:

  • Työn sankari: Traxterin poikkeuksellinen vetokapasiteetti ja runsaat säilytystilat tekevät siitä täydellisen kumppanin kaikille työmaille.
  • Lisävauhtia: Voit valita useista lisävarusteista, jotka tekevät työstäsi entistä helpompaa. Puskulevy auraamiseen, vinssi vaikeista tilanteista selviämiseen – Traxter sopeutuu vaivatta kaikkiin haasteisiin.
  • Reilusti kuormaa: LinQ-säilytysjärjestelmä mahdollistaa älykkään työskentelyn. Voit kuljettaa enemmän työkaluja ja tavaroita mukanasi, ja LinQ-lisävarusteet asennetaan ja irrotetaan helposti.
  • Musiikkia korville: Tehosta ajomatkojen tunnelmaa huippuluokan äänentoistovarusteilla. Asennus on helppoa, ja kuuden kaiuttimen audiokatto tekee ajamisesta mukavampaa.

LUOTETTAVUUS KAIKISSA OLOSUHTEISSA:

Traxter on rakennettu kestämään kovaa työtä ja tarjoaa enemmän kuin vain arkipäiväistä puurtamista. Se on Can-Am-rinnakkainistutettavien ajoneuvojen kaikkien aikojen kyvykkäin malli. Olitpa sitten työmaalla, metsästysretkellä, maatilalla tai missä tahansa – Traxter on varma valinta tehtäviin, jotka vaativat suorituskykyä ja luotettavuutta.

Hinta

Hinta: 25 890 € (Hintaan sisältyy ALV. Hintaan eivät sisälly toimituskulut).

Lisätietoja Can-Am Suomen virallisilla verkkosivuilla.