Toimitusehdot / Köpvillkor / Terms of delivery

 

TOIMITUSKULUT

Toimituskulut Suomessa alle 129 euron tilauksissa 9,90 euroa (postin kotipaketti 19,90 €). Yli 129 euron tilauksista emme veloita toimituskuluja (Huom! Postin kotitoimitus paketti (19,90€) ilmainen toituskulut yli 199 euron. Web-lahjakortit toimitamme sähköpostiisi ilman toimituskulua. Toimitus Eu:n sisällä myös mahdollista (ota yhteyttä info@remotors.fi). 

Isot ja painavat paketit, esim mönkijän tukkikärryn toimituskulut ovat 200€.

Maksuvaihtoehdot

1. Luottokorttimaksu: MasterCard, Visa Debit, Visa Credit ja Visa Electron.
2. Paytrail eli verkkomaksu. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Tiliotteellasi veloittajana näkyy Paytrail Oyj.
3. Maksu noudettaessa. Maksu tapahtuu noutaessasi tuotteet myymälästämme

Toimitus

Tuotteiden toimitus tapahtuu Postin ja Matkahuollon kautta. Emme käytä posti- tai bussiennakkoa. Ilmoitathan heti, mikäli paketti on vahingoittunut tai kadonnut! Mikäli tuote vahingoittuu tai katoaa tuotepalautuksen aikana, vastaa asiakas itse kustannuksista.

Katumisoikeus

Sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta. Ota aina yhteyttä meihin (info@remotors.fi) ennen tavaran palauttamista. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä paketissaan. Lähettäjä maksaa postikulut takaisin (jos ei on kysy vaihtotuotteita). SÄHKÖOSILLA EI OLE PALAUTUSOIKEUTTA! 

Reklamaatiot

RE Motors Oy Ab takaa, että tuotteet ovat ehjiä toimituksen tapahtuessa. Mikäli tilaamasi tuote on viallinen, tai olet saanut väärän tuotteen, pyydämme ottamaan yhteyttä (info@remotors.fi). Myös mahdollisissa takuutapauksissa pyydämme aina ensin olemaan yhteydessä meihin. 

Tervetuloa tekemään kanssamme hyviä kauppoja!