SEA-DOO EXPLORER PRO 230 IDF ICELAND GREY 2024- Early Wave Erbjudande!

SEAEXPPRO230IDFIGREY2024 | Inte i lager
 

SEA-DOO EXPLORER PRO 230 IDF 2024 är det perfekta valet för alla äventyrslystna vattensportentusiaster. Oavsett om du är en erfaren vattenskoterförare eller nybörjare, denna toppmodell erbjuder enastående prestanda och komfort, vilket gör den idealisk för att utforska nya destinationer, dela spänningen med vänner och familj, eller helt enkelt njuta av oförglömliga vattenäventyr.

Välj SEA-DOO EXPLORER PRO IDF 230 och gör dina vattenfantasier till verklighet.

Sea-Doo Early Wave erbjudande - Förhandsbeställ din vattenskoter redan nu och få tillbehör till ett värde av 800 € eller 1-års tilläggsgaranti (totalt 3 år) på köpet. Erbjudandet är i kraft till 30.4.2024.


  25290.00 €    

Finansierings kalkylator

Finansierings kalkylatorn räknar ut en passande rat för dig! 

Uträkningen är ett riktgivande uppskattning över storleken på månadsraten.

SEA-DOO EXPLORER PRO 230 IDF ICELAND GREY 2024 - Ett Ännu Större Äventyr

Letar du efter den ultimata vattenskotern för dina äventyr på vattnet? Då är SEA-DOO EXPLORER PRO 230 IDF 2024 den perfekta valet för dig. Den här toppmodellen tar dina vattenäventyr till en helt ny nivå med sina avancerade funktioner och imponerande prestanda.

Nya Funktioner och Fördelar:

  • Kraftfullare Motor: Jämfört med föregångaren har den här modellen en ännu kraftfullare motor, vilket ger dig snabbare acceleration och högre topphastighet. Nu kan du nå dina destinationer snabbare och med mer spänning.
  • Förbättrad Bränsleeffektivitet: Med den senaste tekniken för bränslehantering ger denna vattenskoter enastående bränsleeffektivitet. Du kan njuta av längre turer på vattnet utan att oroa dig för att behöva tanka ofta.
  • Plats för Ännu Fler: SEA-DOO EXPLORER PRO 230 IDF 2024 har en rymligare sits, vilket gör att upp till 3 personer kan resa bekvämt samtidigt. Perfekt för familjeäventyr eller att dela spänningen med vänner.
  • Förbättrad Stabilitet och Hanterbarhet: Denna modell är utformad med avancerade stabilitetsfunktioner för att ge en ännu bättre kontroll och smidighet på vattnet. Du kommer att känna dig tryggare och mer självsäker under dina äventyr.
  • Elegant Isländsk Grå Design: Precis som tidigare modellen erbjuder SEA-DOO EXPLORER PRO 230 IDF 2024 en stilren isländsk grå exteriör som inte bara presterar utmärkt utan också ser fantastiskt bra ut.

Med SEA-DOO EXPLORER PRO 2024 får du en oöverträffad kombination av kraft, prestanda och komfort på vattnet. Gör dig redo att utforska nya destinationer och skapa minnen för livet med denna toppmodell från Sea-Doo.

Välj det bästa för dina äventyr, välj Sea-Doo!
 

PRIS

Pris 25 290 Euro (priset innehåller moms på 4 894,84 Euro)

490 Euro i leveranskostnader tillkommer till priset.

 

  • IDF, eller Intelligent Debris Free Pump System, är en avancerad teknologi som används på Sea-Doo vattenskotrar. Det är utformat för att förhindra att skräp och främmande föremål sugs in i vattenskoterns pumpsystem och propeller. IDF använder sensorer och övervakningssystem för att upptäcka när det finns risk för att skräp kommer in i pumpsystemet. När en fara upptäcks kan IDF automatiskt stänga av pumpen eller vidta åtgärder för att förhindra blockeringar och skador. Detta bidrar till en smidigare och mer pålitlig körupplevelse och minskar risken för avbrott på vattnet. IDF är en viktig funktion som ökar säkerheten och prestandan hos Sea-Doo vattenskotrar.