KTM 990 DUKE, ORANGE 2024 KOEAJETTAVISSA

KTM990DUKEOR2024DEMO | I lager
 
 

KTM fortsätter sitt starka jubileumsår med att presentera helt nya 2024 KTM 990 Duke-modellen, som reser sig fram för att fira 30 års resa i spetsen för Duke-serien. Den nya generationens 990 Duke representerar höjdpunkten av motorcykling genom att förena effektivitet, prestanda och elegant design.


  20074.86 €    

Finansierings kalkylator

Finansierings kalkylatorn räknar ut en passande rat för dig! 

Uträkningen är ett riktgivande uppskattning över storleken på månadsraten.

Upptäck KTM 990 Duke - En Ny Era Av Körupplevelse:

Välkommen till den nya eran av motorcykelkörning med 2024 KTM 990 Duke. Denna banbrytande modell kombinerar avancerad teknik och en gedigen historia från KTM:s Duke-serie.

Kraftfull Motor:

Utrustad med den kraftfulla LC8c-motorn, härledd från 890 Duke R, ger KTM 990 Duke en imponerande prestanda. Med 123 hästkrafter och 103 Nm vridmoment vid din disposition är varje körupplevelse spännande och kraftfull.

Förstärkt Ram och WP APEX-jousning:

Den förstärkta ramen och den justerbara WP APEX-jousningen skapar en optimal kombination av stabilitet och smidighet. Resultatet är en motorcykel som ger en exakt och kontrollerad körning i varje sväng och varje vägskick.

Avancerad Teknologi:

Instrumentpanelen på KTM 990 Duke är utrustad med den senaste teknologin för att erbjuda detaljerad information om dina körförhållanden. Kallistuskulor, körförbrukning och andra relevanta data presenteras på ett lättläst sätt.

Design och Färgsättning:

KTM 990 Duke är en visuell njutning med klassiskt oranssa färger som hyllar Duke-seriens historia. Designen hämtar inspiration från Super Duke och ger motorcykeln en stark och unik visuell närvaro.

Lätt och Smidig Manövrering:

Med en körklar vikt på endast 179 kg är KTM 990 Duke en lätt och smidig maskin. Detta möjliggör dynamisk manövrering och ger en följsam känsla på vägen.

Passion och Prestanda:

KTM 990 Duke 2024 är inte bara en motorcykel; det är en passion och en kraftfull prestanda. Varje detalj, från motorns kraft till den avancerade teknologin och den visuella designen, skapar en körupplevelse som går bortom förväntningarna.

Gör dig redo att uppleva frihet och kraft på varje väg med 2024 KTM 990 Duke. En motorcykel som inte bara lever upp till, utan överträffar förväntningarna för den som söker en verkligt spännande körning.

Färgalternativ 

Pris


Pris: 15 445 Euro + Bilskatt 4 629,86 Euro

Totalt pris: 20 074,86 Euro + Leveranskostnader 400 Euro

Mera information på Ktm's officiella hemsida.