Tule meille töihin!

31.08.2022
Tule meille töihin!

På Svenska 

RE Motors on kehittynyt pienestä mopokaupasta maanlaajuisesti vakiintuneeksi moottoripyöräkaupaksi. Me myymme moottoripyöriä, mönkijöitä, mopoja sekä varaosia ja ajovarusteita ja edustamme alan johtavia tuotemerkkejä kuten esim. KTM, Husqvarna Motorcycles, Kawasaki, Aprilia, BRP, Moto Guzzi, Vespa. Etsimme nyt joukkoomme vahvistusta.

 

Etsimme kahta henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Haluatko olla mukana osana tiimiä ja yhdessä kasvaa maan menestyneimpien moottoripyörä, mönkijä sekä vesiskoottereiden jälleenmyyjien joukkoon? Etsimme sinua, joka suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun, pidät nopeasta tahdista ja jolla on vahva kiinnostus moottoripyöriin ja moottoriajoneuvoihin.

 

VARUSTE JA VARAOSAMYYJÄ

Työkuvaasi kuuluu ajovarusteiden ja tarvikkeiden myynti sekä ostot ja myymälän asettelu. Sinun tulee tarvittaessa auttaa myös varaosien myynnissä. Sinun tulee olla systemaattinen työskentelytavassasi, huolellinen ja sinulla tulee olla tahto viedä liiketoimintaa eteenpäin.

Odotamme sinulta polttavaa kiinnostusta myymiämme tuotteita kohtaan. Hallitset sujuvasti ruotsia, suomea ja englantia sekä suullisesti että kirjallisesti. Aiempi kokemus Konefuturista / Futursoftista katsotaan eduksesi. Tukenasi sinulla on tiimmimme ammattilaiset sekä mukava työympäristö. Älä epäile hakea vaikka et täyttäisikään kaikki vaatimukset heti. Uskomme vankasti siihen että oikea asenne ja tiimimme tuki auttaa sinua onnistumaan tehtävässä.

 

PIENKONEASENTAJAA KORJAAMOLLE

Haemme nyt korjaamolle työpajakokemuksen omaavaa asentajaa. Työtehtäviisi kuuluu moottoripyörien, mönkijöiden, vesiskootterien ja mopojen korjaus, huolto, laitteiden purkaminen ja laiteasennukset.

Haemme kokenutta asentajaa, joka tuntee olonsa kotoisaksi työpajaympäristössä. Ihmisenä olet uskollinen, huolellinen ja laatutietoinen. Sinulla tulee olemaan asiakaskontaktia ja työskentelet itsenäisesti sekä asiakastöiden että sisäisten töiden parissa. Tämän takia sinun tulee hallita sekä ruotsia, suomea että englantia. Tieto ja kokemus ajoneuvosähköistä katsotaan eduksi. Tehtävänkuva on laaja, emmekä oleta että tiedät kaikkea heti, mutta mitä monipuolisempi aikaisempi kokemuksesi on, sitä paremmat ovat edellytykset menestyä tehtävässäsi. Brändimaahantuojamme järjestävät jatkuvaa koulutusta vahvistamaan omaa osaamistasi. Älä epäröi hakea, vaikka taitosi eivät täysin täytä vaatimuksia. Asenteella on väliä.

 

Lähetä hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen Mats@remotors.fi viimeistään 31.08.2022. Haastattelemme ja palkkaamme sopivaa henkilöä heti löydettyä. Lisätietoja antaa mielellään Mats Kock, puh. 050 59 23 141 tai sähköpostitse mats@remotors.fi.

« Kaikki uutiset