SHOEI SRL2 INTERCOM SYSTEM (GT-AIR II / J-CRUISE II)

21010010 | I lager
Leveranstid: 2-3 arbetsdagar

  299.00 € 241.13 € VAT. 0%

Sena Bluetooth-kommunikationssystem för Shoei GT-Air 2-hjälmar. Detta system förhöjer körupplevelsen.

Sena och SHOEI har tillsammans skapat SRL2 Bluetooth®-kommunikationssystemet specifikt för den nya SHOEI GT-Air II-hjälmen och SHOEI Neotec II-hjälmen för 2019.  Byggd med funktioner som liknar bästsäljande 20S, har SRL2 enkel 3-knappsstyrning och levereras med uppdaterade, avtagbara mikrofoner. Genom att ansluta din smartphone kan du  lyssna på musik, höra GPS-vägbeskrivningar, prata i telefonen och mycket mer.

Tillverkad med dubbla Bluetooth-chip, möjliggör SRL2 kommunikation med upp till 7 andra motorcyklister över ett avstånd på mer än 1,6 km i öppen terräng. Med Audio Multitasking kan du lyssna på musik och prata med andra förare via intercom. Smart formatering sänker automatiskt volymen när någon börjar prata och lägger sedan till igen när du avslutar konversationen.

Enheten levereras med alla funktioner du behöver så enkelt som möjligt, inklusive gruppchatt, röstkommandon och mer. Universal Intercom gör SRL2 kompatibel med Bluetooth-system som inte är Sena. SRL2 är också skyddad med Advanced Noise Control, så vind- och vägbuller stör inte ljudet.

Anslut SRL2 SHOEI-kommunikationssystemet till Sena-smarttelefonapplikationen (för iPhone och Android) för att konfigurera enheten och komma åt snabbstartsguiden med ett klick på en knapp. SRL2 ansluts också till Sena RideConnected, så att du enkelt kan prata i en intercom med ett nästan obegränsat antal drivrutiner inom räckvidden när du är ansluten till mobilnätet.