KOM OCH JOBBA MED OSS

28.02.2023
KOM OCH JOBBA MED OSS

RE Motors i Jakobstad har utvecklats från en liten mopedbutik till en väletablerad motorcykelaffär med kunder över hela landet. Vi säljer motorcyklar, vattenskotrar, ATV, mopeder, samt reservdelar och körutrustning av ledande varumärken såsom KTM, Husqvarna Motorcycles, Kawasaki, Aprilia, BRP, Moto Guzzi, Vespa etc. Vi söker nu förstärkning till vårt team.

Vi söker en montör till verkstaden för fast anställning. Vi söker dig som brinner för kundservice, gillar högt tempo, men framför allt söker vi rätt personer; passionerade branschentusiaster.

 

MONTÖR TILL VERKSTADEN

Vi söker dig som är van montör och känner dig hemma i verkstadsmiljön. Som person är du lojal, noggrann och kvalitetsmedveten. Du kommer att ha kundkontakt och jobba självständigt med både kundarbeten samt våra egna arbeten. Kunskap och erfarenhet av arbete med fordons-el är meriterande.  Arbetsbeskrivningen är omfattande och vi förutsätter inte att du vet allt om allt direkt, men ju mer mångsidig din tidigare erfarenhet är, desto bättre förutsättningar för att lyckas i din position. Våra märkesimportörer ger kontinuerlig skolning för att stärka ditt kunnande. Tveka inte att söka fast ditt kunnande inte till fullo motsvarar kraven. Attityden avgör.

 

Tidigare erfarenhet av Konefutur/Futursoft-program är till din fördel, samt språkkunskaper i svenska, finska och engelska. Till din hjälp har du stöd av ett yrkeskunnigt team och en trevlig arbetsmiljö. Tveka inte att söka fast ditt kunnande inte till fullo motsvarar kraven. Vi tror starkt på att du med rätt attityd och med hjälp av våra sakkunniga personal lyckas med din uppgift.

Tjänsten tillsättas så snart  lämplig person hittats. Skicka in fritt formulerad ansökan till Mats@remotors.fi senast den 28.2.2023. För mer information, vänligen kontakta Mats Kock, tel 050 59 23 141.

« Kaikki uutiset