Kom och jobba med oss!

31.08.2022
Kom och jobba med oss!

Suomeksi 

 

RE Motors har utvecklats från en liten mopedbutik till en väletablerad motorcykelaffär med kunder över hela landet. Vi säljer motorcyklar, vattenskotrar, ATV, mopeder, samt service, reservdelar och körutrustning av ledande varumärken såsom KTM, Husqvarna Motorcycles, Kawasaki, BRP, Aprilia, Moto Guzzi, Vespa etc. Vi söker nu förstärkning till vårt team.

 

Vi söker två personer för fast anställning.  Brinner du för kundbetjäning, gillar högt tempo och har ett starkt intresse för fordon och motorer. Vill du vara med och utveckla verksamheten och tillsammans bli en av landets mest framgångsrika återförsäljare av motorcyklar, ATV samt vattenskotrar?

 

FÖRSÄLJARE AV UTRUSTNING  OCH RESERVDELAR

 

Till dina arbetsuppgifter hör försäljning av körutrustning samt utrustning för fordon samt inköp av dessa. Du skall även hjälpa till med försäljning av reservdelar. Du bör vara systematisk i ditt arbetssätt, noggrann och ha en vilja att driva verksamheten framåt.

Vi förväntar oss att du har ett brinnande intresse för produkterna vi säljer. Du behärskar svenska, finska och engelska både i tal och skrift. Tidigare erfarenheter av Konefutur/Futursoft är till din fördel. Till din hjälp har du stöd av ett yrkeskunnigt team och en trevlig arbetsmiljö. Tveka inte att söka fast ditt kunnande inte till fullo motsvarar kraven. Vi tror starkt på att du med rätt attityd och med hjälp av våra sakkunniga personal lyckas med din uppgift.

 

MONTÖR TILL VERKSTADEN

 

Vi söker nu en verkstadsvan montör till vår verkstad. Till dina arbetsuppgifter hör reparation,  underhåll, utrustningsmontering samt utrustningsinstallation av motorcyklar, fyrhjulingar, vattenskotrar samt mopeder.

Vi söker dig som är van montör och känner dig hemma i verkstadsmiljön. Som person är du lojal, noggrann och kvalitetsmedveten. Du kommer att ha kundkontakt och jobba självständigt med både kundarbeten samt våra egna arbeten. Detta betyder att du bör behärska både svenska, finska samt engelska. Kunskap och erfarenhet av arbete med fordons-el är meriterande.  Arbetsbeskrivningen är omfattande och vi förutsätter inte att du vet allt om allt direkt, men ju mer mångsidig din tidigare erfarenhet är, desto bättre förutsättningar för att lyckas i din position. Våra märkesimportörer ger kontinuerlig skolning för att stärka ditt kunnande. Tveka inte att söka fast ditt kunnande inte till fullo motsvarar kraven. Attityden avgör.

 

Skicka in din ansökan och CV till mats@remotors.fi senast den 31.8.2022. Arbetet inleds enligt överenskommelse. Platserna fylls direkt när vi hittar rätt folk , så ansök direkt! För mer information, ring gärna Mats Kock på tel. 050 59 23 141 eller per e-post mats@remotors.fi. Vi ser fram emot din ansökan.

« Kaikki uutiset