Tule meille töihin!

21.04.2022
Tule meille töihin!

 

RE Motors on kehittynyt pienestä mopokaupasta maanlaajuisesti vakiintuneeksi moottoripyöräkaupaksi. Me myymme moottoripyöriä, mönkijöitä, mopoja sekä varaosia ja ajovarusteita ja edustamme alan johtavia tuotemerkkejä kuten esim. KTM, Husqvarna Motorcycles, Kawasaki, Aprilia, BRP, Moto Guzzi, Vespa. Etsimme nyt joukkoomme vahvistusta. Tarjoamme vakituisen työsuhteen tai vaihtoehtoisesti kesätöitä mahdollisella jatkolla.

Haluatko olla mukana osana tiimiä ja yhdessä kasvaa maan menestyneimpien moottoripyörä, mönkijä sekä vesiskoottereiden jälleenmyyjien joukkoon? Etsimme sinua, joka suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun, pidät nopeasta tahdista ja jolla on vahva kiinnostus moottoripyöriin ja moottoriajoneuvoihin.

VARUSTEMYYJÄÄ

Työkuvaasi kuuluu ajovarusteiden ja tarvikkeiden myynti sekä ostot ja myymälän asettelu. Sinun tulee tarvittaessa auttaa myös varaosien myynnissä. Sinun tulee olla systemaattinen työskentelytavassasi, huolellinen ja sinulla tulee olla tahto viedä liiketoimintaa eteenpäin.

Odotamme sinulta polttavaa kiinnostusta myymiämme tuotteita kohtaan. Hallitset sujuvasti ruotsia, suomea ja englantia sekä suullisesti että kirjallisesti. Aiempi kokemus Konefuturista / Futursoftista katsotaan eduksesi. Tukenasi sinulla on tiimmimme ammattilaiset sekä mukava työympäristö. Älä epäile hakea vaikka et täyttäisikään kaikki vaatimukset heti. Uskomme vankasti siihen että oikea asenne ja tiimimme tuki auttaa sinua onnistumaan tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen Mats@remotors.fi viimeistään 4.5.2022. Haastattelemme ja palkkaamme sopivaa henkilöä heti löydettyä. Lisätietoja antaa mielellään Mats Kock, puh. 050 59 23 141 tai sähköpostitse mats@remotors.fi.

« Kaikki uutiset