TULE MEILLE TÖIHIN

28.02.2023
TULE MEILLE TÖIHIN

På svenska 

 

ETSIMME VAHVISTUSTA! TULE MEILLE TÖIHIN

 

RE Motors Pietarsaaressa on kehittynyt pienestä mopokaupasta maanlaajuisesti vakiintuneeksi moottoripyöräkaupaksi. Me myymme moottoripyöriä, mönkijöitä, vesijettiä, mopoja sekä varaosia ja ajovarusteita ja edustamme alan johtavia tuotemerkkejä kuten esim. KTM, Husqvarna Motorcycles, Kawasaki, Aprilia, BRP, Moto Guzzi, Vespa. Etsimme nyt joukkoomme vahvistusta.

Etsimme Pienkoneasentajaa korjaamolle vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme sinua, joka suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun, pidät nopeasta tahdista, mutta ennen kaikkea etsimme oikeita henkilöitä; intohimoisia alan harrastajia.

  

PIENKONEASENTAJAA KORJAAMOLLE

Haemme kokenutta asentajaa, joka tuntee olonsa kotoisaksi työpajaympäristössä. Ihmisenä olet uskollinen, huolellinen ja laatutietoinen. Sinulla tulee olemaan asiakaskontaktia ja työskentelet itsenäisesti sekä asiakastöiden että sisäisten töiden parissa. Tieto ja kokemus ajoneuvosähköistä katsotaan eduksi. Tehtävänkuva on laaja, emmekä oleta että tiedät kaikkea heti, mutta mitä monipuolisempi aikaisempi kokemuksesi on, sitä paremmat ovat edellytykset menestyä tehtävässäsi. Laitetoimittajiamme järjestävät jatkuvaa koulutusta vahvistamaan omaa osaamistasi. Älä epäröi hakea, vaikka taitosi eivät täysin täytä vaatimuksia. Asenteella on väliä.

 

Aiempi kokemus Konefutur/Futursoft ohjelmista on hyödyksi, kuten myös kielitaidot ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi. Tukenasi sinulla on tiimmimme ammattilaiset sekä mukava työympäristö. Älä epäile hakea vaikka et täyttäisikään kaikki vaatimukset heti. Uskomme vankasti siihen että oikea asenne ja tiimimme tuki auttaa sinua onnistumaan tehtävässä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen Mats@remotors.fi viimeistään 28.02.2023. Lisätietoja antaa mielellään Mats Kock, puh. 050 59 23 141.

« Kaikki uutiset